Zet je bedrijf in de spolights met de bedrukte geschenken van Joinz!

Zet je bedrijf in de spolights met de bedrukte geschenken van Joinz!

Er zijn talloze manieren om reclame te maken voor jouw bedrijf. Er is geen ontkomen meer aan het spotten van grote reclameborden en je hoeft je telefoon maar te openen of je wordt al belaagd met aanbiedingen en reclameteksten. Aan veel marketingprojecten hangt een hoog prijskaartje en het is nog maar de vraag in hoeverre deze reclamepogingen werkelijk effectief zijn. Is er dan nog wel een werkende manier om jouw bedrijf in de spotlights te zetten? Absoluut! Joinz heeft dé manier gevonden om jouw bedrijf betaalbaar te promoten!

Een bedrukt geschenk voor iedere gelegenheid

Bij Joinz worden kan je jouw promotiemateriaal en relatiegeschenken laten bedrukken met je eigen logo. Verras je relaties zo met een klassiek geschenk of een moderne gadget. Van wijnflessen met eigen etiketten tot bedrukte JBL speakers, Joinz bedrukt een passend geschenk voor ieder bedrijf!

Op zoek naar een manier om jouw bedrijf te promoten op de beurs of een evenement? Dan staat Joinz klaar met goedkope gadgets en handige kantoorartikelen. Notitieboekjes, pennen, mokken, sleutelhangers, katoenen tassen en nog veel meer! Met de unieke uitdelers van Joinz maak je een goede eerste indruk bij potentiële klanten. Bovendien zijn wij Nederlanders dol op ‘hebbedingetjes’ en hebben klanten zo een blijvende herinnering aan jouw bedrijf.

Duurzame geschenken

Wil je met jouw relatiegeschenken duurzaamheid uitstralen? Ook dan zit je goed bij Joinz! De producten van Joinz zijn voornamelijk gemaakt van biologische stoffen zoals tarwestro, bamboe en kurk of van gerecycled RVS en RPET. Verras je collega’s zo met een thermosbeker van RVS en bamboe, of promoot jouw bedrijf met pennen van gerecycled karton of FairTrade katoenen tassen.

Met een duurzaam geschenk met jouw logo valt je bedrijf extra op. Iedereen kan zo immers zien dat jouw bedrijf zich inzet voor een groene en betere toekomst. Ben je benieuwd hoe je logo er op een (duurzaam) product uit komt te zien? Dankzij de goede service van Joinz ontvang je binnen enkele uurtjes een geheel vrijblijvend ontwerp.

Hét geschenk van 2024: De bedrukte koffiebeker

Dat de bedrukte koffiebeker de favoriet van 2024 is, is volgens medeoprichter van Joinz, Bram van Oordt geen wonder: ‘Na het verbod op wegwerpbekers zijn werkgevers op zoek naar een betaalbare en duurzame vervanger voor de papieren koffiebekertjes.’ Per dag werden er in Nederland 12 miljoen koffiebekertjes verbruikt. Joinz bedrukt daarom herbruikbare koffiebekers met jouw logo.

De koffiebekers van Joinz zijn niet alleen herbruikbaar maar ook gemaakt van gerecyclede en duurzame materialen! Bovendien zijn de herbruikbare koffiebekers al te bedrukken vanaf €0,75 per stuk! Of je nou op zoek bent naar herbruikbare koffiebekers voor op kantoor of naar luxe to go koffiebekers als relatiegeschenk, voor het bedrukken van herbruikbare koffiebekers ben je bij Joinz aan het juiste adres!