Goedkoop Lint Kopen

Lint, en met name satijn lint, wordt voor tal van zaken gebruikt. Dit populaire materiaal is beschikbaar in tal van kleuren en maten. En als je de beste aanbieders wilt weten, lees dan vooral verder.

Waarvoor wordt Lint gebruikt?

Lint kent vele toepassingen. Zonder volledig te zijn, noem ik er een aantal:

Bruiloft

Veel gebruikte decoraties op de trouwdag zijn eenvoudig zelf te maken met lint. Online staan diverse voorbeelden hoe je dit doet. Kijk op Pinterest, Youtube of Instagram voor tal van voorbeelden hoe je een backdrop, antennestrikjes of weddingwands kunt maken. Ook een combinatie van lint met ballonnen zorgt voor een aantrekkelijke aankleding van de trouwdag.

Feestdagen

Koningsdag is een bekend feest waarbij aankleding met oranje lint populair is. Maak je grote decoraties? Dan kun je ook de nationale kleuren rood, wit en blauw gebruiken. Bijvoorbeeld voor een vlaggenlijn. Deze laatste versiering is ook perfect voor het betaalbaar versieren van bijvoorbeeld een straat of buurtfeest.

Zakelijk Goedkoop Lint Kopen

In het bedrijfsleven wordt lint op tal van plekken gebruikt. Ook hier is satijn lint de meest gekozen variant. Niet alleen vanwege het grote aanbod aan kleuren en maten, maar ook vanwege de lage meterprijs. Het verpakken van cadeaus of het aankleden van productverpakkingen met lint zorgt voor een betere uitstraling. Dit komt de presentatie ten goede en zorgt voor een opvallend detail.

Evenementen

Particulieren hebben bij een bruiloft of feest vaak aan enkele rollen lint voldoende. Dat ligt anders bij organisatoren van evenementen. Zij hebben vaak de opdracht om grote locaties aan te kleden. Soms hebben zij hierbij ook deskundig advies nodig, denk aan lint op maat kopen, of linten brandvertragend laten maken. Bedrijven kiezen dan ook vaak voor een lint groothandel.

Waar Goedkoop Lint Kopen?

Ik had beloofd om de beste aanbieders te noemen. Na het vergelijken van enkele winkels heb ik een keuze gemaakt. Hierbij is gelet op het aanbod, de prijs, de kwaliteit, de verzendkosten en de klantenwaardering.

  • Aanbod
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Verzendkosten
  • Klantenwaardering

Voor particulieren vonden wij het beste aanbod bij Lintenkopen.nl, waar je echt goedkoop kunt slagen. Wij bestelden een aantal linten en deze hadden we de volgende dag in huis. Ze waren van goede kwaliteit en goedkoper dan bij andere aanbieders.

Groothandel

Voor bedrijven namen we een aantal groothandels onder de loep. Wat ons opviel was dat enkele van deze bedrijven zelfs duurder waren dan de eerder genoemde winkel voor particulieren! Het meest aantrekkelijke aanbod vonden we bij Linten Groothandel. Naast een enorme collectie bieden zij ook maatwerk aan. Denk aan linten op maat leveren, of deze brandvertragend maken.

Onze conclusie is dan ook dat goedkoop lint kopen zeker mogelijk is. Maar dat je wel moet opletten waar je dit doet.