Waarom je huis verkopen zonder traditionele makelaar een slimme zet is.

Je staat op het punt je huis te verkopen en de eerste gedachte die waarschijnlijk bij je opkomt is om een traditionele makelaar in te schakelen. Maar wist je dat er een modern alternatief is dat zowel voordelig als efficiënt is? Maak kennis met de online makelaar.

1. Altijd en overal bereikbaar

In een wereld waarin alles digitaal gaat, waarom zou je dan nog vasthouden aan de oude manier van huizen verkopen? Online makelaars zijn altijd en overal bereikbaar. Of je nu vragen hebt tijdens je lunchpauze of midden in de nacht, de online wereld slaapt nooit.

2. Zeg maar dag tegen hoge makelaarskosten

Waar traditionele makelaars vaak een percentage van de verkoopprijs vragen, hanteren online makelaars een vast tarief. Dat tarief is vele malen lager, waardoor je al snel duizenden euro’s bespaart. Geld dat je goed kunt gebruiken voor je nieuwe woning! 

3. Controle en flexibiliteit 

Met een online makelaar heb je zelf de regie in handen. Jij kiest wanneer bezichtigingen plaatsvinden. Bijvoorbeeld ‘s avonds en in het weekend. Precies de momenten die de koper ook het beste uit komt.

4. Jij bent de baas 

Bij een online makelaar begeleid je zelf de bezichtigingen. Dat zorgt niet alleen voor een kostenbesparing, maar het is ook fijn dat jij bepaalt hoe je je huis presenteert. En eerlijk is eerlijk, wie kan er nu beter én meer over je huis vertellen dan jijzelf? 

5. Jouw huis in de spotlights

Hoewel je misschien denkt dat je zonder traditionele makelaar niet op grote platforms zoals Funda kunt adverteren, is dat niet het geval. Veel online makelaars zijn deskundige NVM-Makelaars die zijn aangesloten bij deze branchevereniging. Adverteren op Funda hoort daarom als vanzelfsprekend bij de dienstverlening.

6. Expertise is slechts een klik verwijderd 

Maak je geen zorgen over het missen van de expertise van een makelaar. Online makelaars die zijn aangesloten bij de NVM, zijn net zo deskundig en bieden dezelfde ondersteuning, maar dan op een meer toegankelijke en flexibele manier.

Conclusie

De wereld verandert en de manier waarop we huizen verkopen ook. Je huis verkopen zonder traditionele makelaar is zeer goed te doen. Sterker nog, een online makelaar biedt vele voordelen die het overwegen waard zijn. Dus voordat je die traditionele makelaar belt, denk dan eens aan de moderne, flexibele en zeer voordelige optie van een online makelaar. Bij Zelfverkopen.nl kun je eenvoudig een vrijblijvend informatiegesprek aanvragen. Wie weet, misschien is Zelfverkopen.nl wel jouw volgende stap in jouw verkoopproces.

https://www.zelfverkopen.nl